Gnocchi volgens Giorgio Locatelli

Gisteren, hebben mijn man en ik gniocchi gemakt. Voor het recept hebben we een uitstekend kookboek van Giorgio Locatelli, „Made in Italy. Recepten en verhalen.”, gebruikt.

Eerst hebben we het recept voor Aardappelgnocchideeg gevolgd (pagina 386) voor de basis. En daarna het recept voor Gnocchetti di funghi al burro e salvia e tartufo ner oftewel Kleine paddestoelenknoedels met boter, salie en truffel (pagina 394).

Eerst het deeg maken:

En dan rollen en in gnocchi vorm snijden:

Snel koken en opeten. Heerlijk met een glaasje Inspire 2 Live wijn.

Het kookboek van meneer Locatelli zit niet alleen vol met recepten maar ook heerlijke eten verhalen. Een aanrader voor iedereen die van Italië en Italiaans eten houdt.

3 thoughts on “Gnocchi volgens Giorgio Locatelli

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s